сряда, 22 юли 2009 г.

криза на само4увствието

насилието сред децата
Когато се стигне до убийство пове4ето младежи - убийци не знаят защо са го извършили. не са в състояние да обяснят защо биха искали да убиват. някои се оправдават с тормоз от страна на съу4ениците си - нещо, с което се нау4аваме да се справяме още като деца.
Според едно изследване децата извършители на тежко престъпление до последно не са сигурни дали ще извършат убийство, самоубийство или и двете. И макар по света да има милиони тийнейджъри, които няма да стигнат до подобно насилие - те също изживяват своята форма на от4уждение.

Без съмнение нещо не е наред. Как бихме могли да разберем този кипеж от 4увства, който се надига у много мом4ета и вероятно предвещава какви мъже ще израстнат?
А на какво се дължи нарастващият брой младежи, които просто не се справят в днешният свят? Това са трудни въпроси, които изискват 4естни и неедностран4иви отговори...

криза на само4увствието - проникваща дълбоко в душите на тийнеиджърите
Да растеш с мисълта 4е не си оби4ан от родителите си, 4е връстниците ти те мразят или не те за4итат - това води до ненавист към себе си, която 4есто предшества прояви като насилие, наркомания, безразборни сексуални контакти или самоубийство. 4есто децата вършат безумни неща - нанасят си порезни рани, пробождат 4увствителни 4асти от тялото си , покриват се от главата до петите с татуировки, поглъщат опасни лекарства и*или се отъждествяват със смъртта, извратеността и сатанинските ритуали.
Някои от тях буквално си играят с огъня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар